Grejanje

Nudimo Vam mogućnost projektovanja vašeg prostora, bilo da je to stambeni ili komercionalni, individualni ili kolektivni.


Klimatizacija

Ukoliko imate potrebu da klimatizujete ili uradite ventilaciju u Vašem poslovnom prostoru bilo da je u pitanju prehrambena, farmaceutska industrija, trgovinski objekti, magacini, svečane sale, server sobe, proizvodne hale ili eventalno porodična kuća koju želite celu da klimatizujete ili grejete nudimo vam širok spektar mogućnosti profesionalne komercijalne klimatizacije.


Ventilacija

Provetravanjem se iz prostorija odstranjuju štetni gasovi, višak vlage, i neprijatni mirisi koji su štetni za zdravlje stanara i samog objekta.


Elektricna energija

Vršimo projektovanje i izgradnju solarnih elektrana po sistemu “ključ u ruke”.

Obzirom da integrišemo više izvora energije kao što su solarni paneli, solarni kolektori, vetrogeneratori, hidroturbine i toplotne pumpe, možemo kompletno rešiti napajanje objekata električnom i toplotnom energijom.


Odvlaživanje

Odvlaživanje zatvorenih bazena i spa centara

Održavanje propisanog nivoa vlage u vazduhu, pored ugodnih mikroklimatskih uslova, obezbeđuje i zaštitu zgrade od negativnog uticaja vlage. Sve ovo je potrebno postići uz visoku energetsku efikasnost i što niži utrošak energije.

GALERIJA

BRENDOVI